www.annataska.hu – a hétvégi szauna szeánszon hallottam erről is

Imádok szaunázni és wellnessezni járni. Na persze nem a flancolás és rongyrázás végett. Sokkal inkább azért, mert egyrészt szerintem ez egy rendkívül jó módja a méregtelenítésnek és hiszek abban, hogy ép testben ép lélek. A szaunázással és az utána való lazítással hihetetlenül felgyorsul az anyagcserém és sokkal energikusabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb leszek / vagyok. Le nem cserélném ezt a természetes gyógymódot semmi másra. Másrészt pedig a szociális oldalát is nagyon szeretem ennek a hobbinak, mert mindig nagyon érdekes emberekbe lehet belefutni, akikkel a legkülönfélébb témákról lehet csacsogni. A legutóbbi alkalommal például a krokodiloktól egészen a legjobb női táskákig jutottunk el – így hallottam a www.annataska.hu webshopról.

Egy kedves úr ajánlotta – meglepő módon – ezt az oldalt, ahonnan a kedvesének választott karácsonyi ajándékokat. Itt rengeteg táska van, különféle stílusokban, ahogyan nagyon sok pénztárca és öv is megfér a kínálatban. Amitől viszont igazán különleges ez az oldal, hogy a számomra legkedvesebb márkákat gyűjtötték össze és ezeket árulják egy helyen, nagyon jó áron. Számtalan fazont lehet kapni, kis táskákat, nagy táskákat, elegáns báli szütyőket és hétköznapokra való nagy batyukat. Mindenki számára garantáltan lehet szimpatikus opciót találni, teljesen mindegy, hogy melyik vonalat kedveli valaki: a letisztultabb, elegáns formákat, vagy a bohém, színes, lógókkal díszített darabokat.

Ugyanez igaz a pénztárcákkal kapcsolatban is. A www.annataska.hu ráadásul nem csak a nőkre gondolt, hanem a férfiakra is. Így nem csak a hölgyek számára kaphatók csinosabbnál-csinosabb darabok, de az uraknak is nagy a választék, ha esetleg pénztárcára volna szükségük. Elvégre melyik férfi nem örülne egy igazán szépen kidolgozott bőr tárcának?! Szerintem ezek olyan alapdarabok, amelyek sosem évülnek el és mindig elegánsak és stílusosak maradnak.

A táskákat illetően pedig egészen érdekes felfedésre tettem szert, amikor megnyitott a menüt, ugyanis szembesültem vele, hogy milyen rengeteg féle típus létezik egyáltalán, amikor valaki táskáról beszél. Az Anna Táska webshopjában lehet kapni többek között borítéktáskát, színházi táskát, testtáskát, kézitáskát, válltáskát, hátitáskát, neszesszert és a már említett pénztárcát is, ami ha úgy vesszük a pénz táskája.

A színes választék mellett pedig még az a nagyon szimpatikus az oldalban, hogy tényleg azokat a márkákat vonultatja fel, amelyeket talán a legjobban kedvelek. Amikor bemegyek egy üzletbe, akkor pontosan ezek azok a termékek, amiket keresek általában. A gyönyörű olasz bőrtáskákkal mindig le lehetett venni a lábamról, hát még itt, ahol ezek kiegészülnek a különféle modern, színes és mókás darabokkal.

Természetesen az Anna Táska is díjazza a hűséget, így, ha valakiből VIP klubtag lesz, akkor további kedvezményekre is számíthat amellett, hogy egyébként is mindig szép számmal akadnak akciós termékek. Ezek pedig az egyébként is remek áruk mellett a még leakciózott árukon aztán főleg remek ajánlatnak számítanak.

A remek árak mellett érdemes kiemelni azt is, hogy nagyon gyorsan szállítanak, hiszen már 1-3 nap alatt kihozzák a kiválasztott táska csodákat. Úgyhogy, ha például a hétvégi színházra kéne egy csinos borítéktáska, vagy elszakadt a kedvenc pénztárcánk és gyorsan kéne helyette egy új szépség, akkor is remek választás a www.annataska.hu webshopja. Én nagyon hálás vagyok ezért a tippért, remélem nektek is beválik, hogyha megnézitek. Ezen kívül pedig remélem, hogy akár még egy kis szaunázáshoz, vagy wellnesseléshez is kedvet kaptok – hiszen láthatjátok, hogy milyen hasznos dolgokba futhat bele az ember egy ilyen helyen is akár.