Wellnesshétvége és egyenpóló, leánybúcsúra a legjobb párosítás

Legjobb barátnőm nemsokára férjhez megy. Nem is volt kérdés, hogy csodás leánybúcsút szervezek neki, ahogyan ő is tette nekem. Én már 10 éve házas vagyok ugyan, de soha nem felejtem el az enyémet. Életem egyik legjobb hétvégéje volt, amit utoljára leányként töltöttem el a csajokkal, mielőtt bekötötték a fejemet. Nem is volt kérdés, hogy én is valami hasonlót szeretnék szervezni neki egy szuper wellnesshotelben, Egerszalókon, vagy Gyulán például.

Összetrombitáltam hát a legjobb barátnőinket és aktív szervezésbe kezdtünk. Volt, aki a szállásfoglalást, más a programok/játékok leszervezését vállalta el. Természetesen nincs leánybúcsú “egyenpóló” nélkül, tehát én a szervezés ezen részét tettem magamévá.

Nem volt nehéz dolgom, hiszen van egy bevált webshop, ahol az egyedi nyomtatott pólókat szoktam csináltatni. Rendeltem már innen egyedi feliratos pólókat munkahelyi csapatépítőre, édesapámnak nyugdíjas összejövetelre, de főzőversenyre is. Azért tartom ezt kiváló lehetőségnek, mert az „egyenpólók” egyedivé tudnak varázsolni egy-egy közösséget. Emellett össze is kovácsolják annak tagjait, még ha csak egy-egy esemény, rendezvény erejéig is.

Nem is volt kérdés, hogy a leánybúcsúra is itt fogom a pólóinkat megcsináltatni. Azért, ha egy szombat este végigszteppeljük a belvárost és áruljuk a petrezselymet, vagy is nem mi, hanem a menyasszony, minimum bugyirózsaszín, feliratos felsőben kell közlekednünk, nemde?

Póló nyomtatásban szerintem ők a legjobbak, nem volt eddig olyan elképzelés, amit ne tudtak volna rövid határidőn belül megvalósítani és az áraik is kedvezőek.

póló nyomtatás

A honlapjukat felkeresve látszik, hogy mennyire széles a választék. A főoldalon a népszerű termékek kategóriákra vannak bontva, ezzel is megkönnyítve a böngészést a bőséges áruk között. Vannak itt mémes pólók, felsőrészek apáknak-anyáknak, de családi szettek is. Ha valaki animés, gamer vagy kedveli a filmeket, és ilyen felsőrészt keres, annak sem kell csalódnia, ő is biztosan talál itt magának való darabot. Akár ajándékba, akár saját részre. A népszerű termékek is külön menüpontot kaptak.

De ha még konkrétabb elképzelésünk van és nem szeretnénk sok időt tölteni a kereséssel, a főoldal tetején van külön kereső funkció, de még ajándékkereső is. Ezek mind arra szolgálnak, hogy könnyebben el tudjunk igazodni a termékek között és megtalálhassuk a megfelelőt. Vannak itt pólók barátokban, nagyszülőknek, kismamáknak, barátnőknek. Vicces szép és egyedi darabok, szerintem mindenkinek meg lehet itt a megfelelő pólót találni. Találhatunk feslőrészeket pároknak is de nekem a családi szettek is nagyon tetszenek.

Ha a kiszemelt pólóra kattintunk, látjuk, hogy ki tudjuk választani a színt és a méretet is. Erre külön fel is hívják a figyelmet, hogy mielőtt kosárba tesszük a terméket, mindenképpen ejtsük meg ezt a lépést. Méretek S-től XXL-ig vannak, de ha ennél is nagyobb méretet szeretnénk, az sem lehetetlen, csak ekkor külön, e-mailben kell a kapcsolatot felvenni velük. Egyes páros termékeknél pedig 365 napos cseregaranciát is lehet kérni. A várható szállítás dátuma is fel van tüntetve a termékek melletti menüpontban, ami általában nagyon gyorsan, 1-2 nap alatt meg is történik.

Nekem nagyon tetszik ez a webshop, sok ismerősömnek mutattam már meg, aki egyenpólót szeretett volna csináltatni, de nem tudta hol tegye. ezen kívül azoknak is el szoktam küldeni a LOLmarkt címét, aki például ajándékozni szeretne, de nincs hozzá ötlete. Szerintem az ilyen ajándékoknak mindenki örül, mert személyesek, viccesek. Tulajdonképpen bármilyen alkalomra lehet itt pólót találni, gyorsan megérkezik és a minősége is kiváló.

Ha viszont a póló nyomtatás érdekel minket, mert egyedi feliratot, vagy saját fotót szeretnénk a felsőkre rakatni, itt arra is van lehetőség. Általában e-mailen várják a megkeresést, de az ügyfélszolgálatnak telefonszáma is van feltüntetve.

Én e-mailben egyeztettem le az egyedi elképzelést, 5 db fényképes, feliratos pólót rendeltem, ami az elképzelésnek megfelelően, kiváló minőségben és kedvező áron érkezett meg néhány napon belül.

Most már semmi akadálya, hogy egy szuper hétvégén, szép wellnesshotelben és klassz pólókban búcsúztassuk el azt a leányt.