Wellnessezés közben találtam profi vízvezeték szerelőt

Murphy. Ami elromolhat, az el is romlik. Ami megtörténhet, az meg is történik. Velünk is így szokott lenni általában. Megesett egyszer, hogy a jól megérdemelt, évi egyszeri hétvégi kikapcsolódásra készültünk és csomagoltunk, amikor észrevettem, hogy valami nem stimmel a fürdőszobában. A fürdőkádban és a zuhanytálcában nem úgy folyt le a víz, ahogyan kellett volna. Nem igazán húztam már fel magam a dolgon, nem hagytam, hogy ez a dugulás elrontsa a készülődés és a várakozás örömét. Évente egyszer, maximum kétszer van ilyen alkalom, hogy a férjemmel kettesben lelépünk pihenni a világ zaja elől.

A szálloda szuper volt, finom ételek, kényelmes háló, csodás wellness-részleg, szauna, fürdő, masszázs, amit az ember fia-lánya megkívánhat. De azért csak nem hagyott nyugodni a gondolat pihenés közben, hogy szakembert keressek duguláselhárításra.

Pár percig tartott csak ez irányú böngészésem az okostelefonon, és egy nagyon korrekt céget találtam. Már első látásra is nagyon megnyerőek voltak szakértelmet sugalló honlapjuk alapján. Az én bizalmamat már az ott olvasottak alapján is elnyerték, pedig akkor még nem tudtam, hogy későbbi tapasztalataim is maximálisan ezt a kedvező benyomást fogják alátámasztani.

Nekünk most éppen duguláselhárítással kapcsolatban volt problémánk. De örömmel tapasztaltam, hogy a vizgazfutesszerelo24 sok más egyéb tevékenységi körrel kapcsolatban is nyújt szolgáltatást. Akkor is, ha például nagy szakértelemmel rendelkező vízvezeték szerelőt keresünk.

Legyen szó víz-, gáz- vagy fűtésszerelésről, ők egy profi szakembergárdával és 30 év tapasztalatával a hátuk mögött állnak rendelkezésre. Felveszik a harcot és szolgáltatást nyújtanak minden ilyen jellegű feladattal, vagy problémával kapcsolatban.

Ha csőtörés van, vizesedik a fal, vagy a csapok csepegnek, ne habozzunk őket értesíteni. Ha eldugult a WC vagy a lefolyó, vagy felújítjuk a fürdőszobát, akkor is hívhatjuk őket. Továbbá vállalnak minden fűtésszereléssel kapcsolatos megbízást is, akkor is ha a kazán romlik el, vagy vadonatúj fűtési rendszert szeretnénk terveztetni.

Esti órákban jártunk már, de örömmel láttam, hogy a nap bármely percében lehet őket hívni, vagy lehet visszahívást kérni. Ez azért is volt kifejezetten szimpatikus, mert ők is tisztában vannak vele, hogy ezek kifejezetten olyan problémák, amelyek megoldását nem lehet túl sokáig húzni. Nagyon kellemetlen tud lenni egy makacs dugulás, vagy akárcsak az, ha a tél közepén a mínusz húsz fokban maradunk fűtés nélkül, kisgyerekkel például. Ezért is van olyan szolgáltatásuk, hogy szükség esetén akár egy órán belül is kiszállnak, hogy minél hamarabb megszabadítsanak bennünket ezektől a rendkívül kellemetlen problémáktól.

Ráadásul területileg is elég széleskörűen mozognak, hiszen Budapest bármely kerületébe és Pest megye bármely településére is kiszállnak, ha úgy hozza szükség.

Gyorsan fel is hívtam a számot és pár csörgés után az ügyeletes kolléga fel is vette a telefon. Néhány mondat után körvonalazódott, hogy mi a gondunk és egyeztettünk egy időpontot arra a délutánra, amikor már mi is hazaérkezünk.

Innentől fogva átadtam magam a pihenésnek, picit el is felejtkeztem róla, hogy hazaérkezésünk délutánján érkezik majd a vízvezeték szerelő. Ő az egyeztetett időpontban meg is jelent, körülbelül húszperces tevékenykedés után meg is szüntette a problémánkat. Én nagyon elégedett voltam a munkájával, mert gyorsan és pontosan dolgozott. Mikor megláttam a kiszámlázott díjat, nagyon meglepődtem, mert az ár rendkívül baráti volt. A kiszállásért pedig nem is számított fel semmilyen költséget. Elmondta azt is, hogy ők olyan számlát állítanak ki, melyet a biztosítók elfogadnak.

 Ez a wellnessezés most azért is volt egy különösen kellemes élmény, mert találtam közben egy olyan vízvezeték szerelőt, aki érti a dolgát. Így nem is volt olyan nagy cucc leküzdeni azt a dugulást.