Wellnessezés alatt is csak az új éttermem járt a fejemben

A barátnőm azt mondta, ideje kipihenni a hamarosan nyíló éttermem előkészületeit, ezért múlt hétvégén elcsalt egy wellness szállodába. Bár nagyon örültem a kedves gesztusnak, nem voltam teljesen nyugodt, a különböző spa kezelések és a masszázs sem tudta csillapítani bennem a feszültséget, valahogy rossz előérzetem volt. Egy esti jacuzzizásból a szobánkba menet pillantottam rá a telefonomra, öt nem fogadott hívásom volt a céges partneremtől. Tudtam, hogy baj lehet, hiszen a barátnőm a lelkére kötötte, hogy csak vészhelyzet esetén hívjanak. A hír: az újonnan vásárolt sütőnk hibás.

Egyből a keresőt hívtam segítségül, így bukkantam rá a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára, akik használt és új nagyipari konyhai eszközöket forgalmaznak. Engem most a sütés-főzés szekció érdekelt, de nem csak ebben az alkategóriában tekinthető a kínálatuk impozánsnak. Sütők esetén mintegy tizenöt márka termékeiből válogathatunk, körülbelül 700 sütő és sütéssel kapcsolatos termék szerepelt a látogatásom idején a honlapon. Lapsütők és tűzhelyek közül is válogathatunk – utóbbiból a francia, az elektromos, a gázos, az indukciós és a kerámialapos tűzhelyek kínálatából tudunk csemegézni. Ne feledjük, hogy új sütő vásárlása esetén egy év garanciát vállal a cég, míg használt árucikk esetén három hónapig tudjuk érvényesíteni garanciánkat.

A kiválasztott termékek után érdeklődhetünk a három telefonszámuk valamelyikén, e-mailben, vagy tapolcai telephelyükön lehetőségünk van személyesen is megtekinteni az árucikkeket. Ha a végső választás előtt még szükségünk van némi információra, a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán található blogon érdemes szétnéznünk. Itt főként a különböző márkák újdonságaival, termékbemutatókkal és -ajánlókkal találkozhatunk. Számomra elég jó inspirációs forrásnak bizonyult, és két olyan márkával ismertetett meg közelebbről, amelyekkel korábban nem volt tapasztalatom.

Szívből ajánlom a Dealer – Gastro & Ice Dealer csapatát, minden rendben ment a vásárlás során, a beszerzett sütővel pedig szuper elégedett vagyok – lassan már élesben is kipróbálhatjuk!