Wellness meglepi a pszichológus csemete barátnőmnek

A barátnőm pszichológusnak tanul. Rengeteg szakirodalmat olvas angolul, hosszú éjszakákon át írja a beadandóit, és még hétvégente is képzéseken vesz részt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen kitartó, és ennyit tanul, hogy elérje a célját, és hivatásos pszichológusság váljon. Próbálom mindenben támogatni, és úgy döntöttem, ha végez a félévi feladataival, elviszem egy kellemes wellness hétvégére.

Nehéz volt megtalálni a tökéletes wellness szállodát, mert még nem sok ilyen helyen jártam, de végül lefoglaltam magunknak egy szobát távol Budapest zajától. Nem mondtam el neki hová megyünk, és egész úton a rá jellemző izgatottsággal próbált kifaggatni. Imádom, mikor így viselkedik. Természetesen eszméletlen boldog volt, mikor becsekkoltunk, és még boldogabb lett, mikor megtudta, hogy egy teljes wellness csomagra befizettem, amiben volt masszázs, illatterápia, jóga és mindenféle egyéb pihentető foglalkozás. 

Én is kipróbáltam ezeket, hogy minél többet együtt legyünk, de annyira nem jöttek be, jobban örültem a medenceparton kortyolható hideg söröknek. Sajnos ez a boldog hétvége sem tartott örökké, és haza kellett utazni. Hazaérve belekezdtem a futómű szerviz árak kutatásába mert éreztem, hogy valami nem volt rendben az autó futóművével menet közben. 

A Méta Autószervíz árai korrektek, és a pénzért cserébe kiemelkedő szolgáltatást adnak. Több, mint 15 éve űzik az autószerelő ipart, óriási szaktudással rendelkeznek, és minden eszközük megvan, ami a munkák tökéletes elvégzéséhez szükséges. Márkafüggetlenül működnek, és gyakorlatilag bármilyen autót meg tudnak szerelni, legyen az oldtimer, vagy valamilyen vadiúj csúcsmodell. 

Ha náluk akarunk szervizeltetni, felvehetjük velük a kapcsolatot telefonon is akár, de van egy sokkal jobb módszer is. Kialakítottak egy nagyon színvonalas online foglalási felületet, ahol egy gyors regisztráció után temérdek kényelmi funkció vár minket. Hozzáadhatjuk a rendszerhez például az autóink, és így mindegyik járműre külön-külön foglalhatunk időpontot. Egyszerre akár több szolgáltatásra is foglalhatunk, ami nagyon sok időt spórol meg. A rendszer segítségével megnézhetjük, hogy milyen javításokon van túl az adott autó, és milyen szerviztevékenység vár még rá. Az időpontok könnyedén módosíthatók, vagy törölhetők. Aki online foglal, az jogosulttá válik a törzsvásárlói kártyára, ami -10% kedvezményt ad a további munkákra a jövőben. Akár az autó abroncsainak az adatait is nyomon követhetjük, megnézhetjük, hogy hány kilométer van a gumikban, és ha a gumihotelben tároljuk őket, akkor azt is, hogy meddig maradhatnak még ott. Ezeket nem csak asztali gépről érhetjük el, hanem okostelefonos applikációval is. Aki szeretné, hogy az autója sokáig jól működjön, annak érdemes telepíteni. 

Szintén a Méta Autószerviz által fejlesztett informatikai rendszer részét képezi a digitális munkalap. Itt minden javítást vezetnek, így pontosan nyomon tudjuk követni, hogy mi történik a kocsinkkal. Árajánlataikat is digitális formában küldik meg, és semmilyen munkát nem kezdenek el úgy, hogy az ügyfél ne jelzett volna vissza azzal kapcsolatban, hogy mehet a menet.

Szolgáltatásaik nagyon széles körűek, mondhatni mindent megcsinálnak, ami autószereléssel kapcsolatos. Átvizsgálás, hibakód kiolvasás, villamosság szervíz, klíma töltés, javítás és tisztítás, fék javítás és szervíz, fényszóró beállítás, gumicsere és szerviz, csak hogy néhányat említsek a munkák közül, amiket elvégeznek. 

Ha érdekelnek például a futómű szerviz árak a metaautoszerviz.hu abban is a segítségedre lesz. Az “Árak” menüpont alatt találunk egy táblázatot, ami a futóművel kapcsolatos alkatrészek javításának, és cseréjének költségét mutatja. Az első futómű beállítás például 9.900 Ft, a terepjáró 4×4 futóművének beállítása pedig 11.900 Ft. Ha érdekelnek a további árak, szolgáltatások, vagy csak szeretnél egy nagyon színvonalas weboldalon autószerelős témákról olvasni, keresd fel a metaautoszerviz.hu oldalt!