Vigyázzunk, nehogy kifogyjon a patron!

A Wellness fontos része lehet az életünknek, hiszen szükségünk van arra, hogy a munkából eredő fáradtságot és stresszt minél gyorsabban kipihenjük. A pihenésnek két formája létezik: aktív és passzív pihenés. Az aktív pihenési módok közé tartozik például a kirándulás, a futás, a paintballozás és az úszás. A passzív opciók között van például a televíziózás, az alvás és persze a napozás is. Na és hová tartozik a wellness? Az egyik legnépszerűbb pihenési mód a kettő között helyezkedik el a képzeletbeli egyenesünkön. Nem nevezhető aktívnak, hiszen a jakuzziban üldögélni, vagy éppen a hátunka masszíroztatni aligha aktivitás, de passzívnak sem nevezhetjük teljesen, mert az úszás, és a majdhogynem meditatív módon medencékben ücsörgés igenis aktivitás. A wellness hétvégék előnyei közé tartozik, hogy szinte mindenhol akad egy-egy wellness szálloda, így nem kell messzire menni; hogy teljesen kiszakadhatunk általuk a jól megszokott környezetünkből; és hogy egy viszonylag kis területen belül van lehetőségünk sokféle tevékenység végzésére.

A tökéletes pihenéshez az is hozzátartozik, hogy megfelelő lelkiállapotban kezdjük neki a rövidke nyaralásunkhoz. Fontos, hogy el tudjuk engedni a munkahelyi ügyeket, ami úgy a legegyszerűbb, ha minél kevesebb elvarratlan szálat hagyunk hátra magunk mögött. Ilyen elvarratlan szál lehet például, ha nem cseréljük ki időben az irodai nyomtató patronjait, és ezáltal egész hétvégén kísért minket, hogy vajon nem kellene-e éppen hétfőn kinyomtatni valami létfontosságút.

Ha úgy érezzük, hogy a pihentető hétvége előtt nem ártana beszerezni némi nyomtatási kelléket, akkor Nyomtatóalkatrész.hu weboldalt, melyen amellett, hogy nyomtatáshoz szükséges kiegészítőket vásárolhatunk, még egy érdekes blogot is találunk. Hogy miről? Természetesen a nyomtatásról. Jelenleg két cikk található rajta: az egyik Hogyan válasszunk nyomtatót címmel, a másik Hány oldalt is tudok nyomtatni valójában néven.

Végignézve a Nyomtatóalkatrész.hu-n, feltűnhet, hogy két sorban helyezkednek el a menüpontok. A felső sorban található a „kiszállítás”, a „kapcsolat” és a „blog” menüpont, alatta pedig a „toner”, a „tintapatron”, az „egyéb lézerkellékek”, a „festékszalag és film” és a „papír” lehetőség. A kék-zöld színek által dominált oldal könnyen átlátható, és a gyors navigálás érdekében egy hatalmas keresőfelületet is kapott, ahová elég egy-két kulcsszót beírni, hogy megtaláljuk az áhított termékeket. A rendelés leadásához célszerű regisztrálni, hiszen akkor nem kell újra és újra kitölteni az adatainkkal a megrendelőlapot, de ha nem szeretnénk, akkor regisztráció nélkül is tudunk vásárolni. Megéri náluk egyszerre több patront, tonert is vásárolni, ugyanis ha egy termékből egyszerre nem egyet vásárolunk, akkor jelentős mennyiségkedvezményhez juthatunk. Kevesebbe kerül a termékek darabja, ha nem egyet, hanem kettőt vásárolsz, és még kevesebbe, ha hármat. Minden rendelést ingyen kiszállítanak, azonban a minimum rendelési összeg 5000 forint.

A termékek mellett található egy apró ábra is: zöld pipa, ciánkék pipa vagy narancssárga homokóra. Ha zöld pipát látunk, az azt jelenti, hogy szállítás csupán 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha ciánkék pipát látunk, akkor 1-4 munkanapon belül várható a szállítás, de mindenképpen visszajeleznek a várható szállítási időről. Narancssárga homokóra esetén a lehető legrövidebb időn belül visszaszólnak, hogy mennyi idő a várható kiszállítás. Előfordulhat, hogy nem a megfelelő ábra van a termék mellett, ebben az esetben is jelzik ezt a rendelést követően az ügyfeleknek. A kiszállítások reggel 8 és délután 5 óra között történnek futárszolgálat segítségével. Amennyiben eltérő szállítási időpontot szeretne az ügyfél, azt jelzik a futárszolgálat felé.