Talpmasszázs árak: mennyibe kerül egy talpmasszázs?

Mindenki ismeri vagy legalább hallotta már a wellness szót, de sokan nem tudják, hogy mit is jelent pontosan. Magyarra szó szerint nem igazán lehet fordítani, de valami olyasmiről szól összességében, hogy a jó közérzetet, a teljességet éljük meg, úgymond, érezzük jól magunkat az életünk minden területén. Ahhoz, hogy tényleg jól érezzük magunkat a bőrünkben elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk az egészséges táplálkozásra, figyelmet fordítsunk arra, hogy a stresszt, a feszültséget levezessük, amit akár egy masszázs keretében is el tudunk érni. Tehát nem feltétlenül kell egy teljes hétvégét wellnessre áldozni, már 1-2 órával is elérhető a feltöltődés, javíthatunk a közérzetünkön.

talpmasszázs árak

Talpmasszázs árak feketén-fehéren

Ha bármilyen kiadásról van szó, az első gondolata mindenkinek az, hogy mennyi az annyi, ami természetesen érthető, de azért ne essünk a ló másik oldalára, ne csak a kiadásokat, hanem a nyereséget is lássuk meg.

Ahhoz, hogy a talpmasszázs árakról beszéljünk, először szükség van egy olyan szalonra, amelyben száz százalékig megbízunk ebben a nehéz időben, hiszen most kicsit nehezebb a helyzet a koronavírus miatt, így kizárólag olyan szalon árait néztük meg, ahol teljes mértékű figyelmet és védelmet nyújtanak a vendégeknek. Az ilyen jellegű intézkedések mellett sem szabad megfeledkezni a szakmai hozzáértésről sem, olyan helyet kell választani, ahol minden adott: igényes, minden részletre odafigyelő szalon, szakértő kezek, ilyen szalon a Karma Thai Masszázs szalon is, amit saját tapasztalat alapján szívesen ajánlok.

Amikor a talpmasszázs árakról beszélek, akkor a náluk elérhető árlistából szerzem az információkat, fontosnak tartom, hogy olyan szalon árairól kapjatok pontos képet, ahová tényleg érdemes elmenni.

A talpmasszázs árak attól függnek, hogy hány perces masszázsra tervezünk elmenni. Egy 30 perces talpmasszázs előnyeit már 5900 forintért is élvezhetjük, míg egy 60 perces talpmasszázs 7900 forintba kerül, a 90 perces talpmasszázs pedig 10900 forintba. A matek nagyon egyszerű, az árak attól függően változnak, hogy mennyi időt szánunk a talpmasszázsra, vagyis összességében elmondható, hogy 5900 és 10900 forint körüli kiadásra számíthatunk.

Talpmasszázs kedvező áron Budapesten

A Karma Thai Masszázs szalon két helyszínen is megtalálható Budapesten. Mindkét helyszínen ugyanezekkel az árakkal dolgoznak, tehát a Király utcai és a Síp utcai szalonban is ugyanennyibe kerül egy talpmasszázs.

Érdemes a hosszabb ideig tartó masszázsok közül választani, ár-érték arányban ezek érik meg a legjobban, ezt ti is láthatjátok: egy 60 perces masszázs díja nem kétszerese a 30 percesnek, és egy 90 perces masszázs sem háromszorosa a 30 perces masszázsnak, jóval kedvezőbbre jön ki egy perc masszázsra számolva, ha több időt szánunk magunkra.

A talpmasszázs előnyei

Azt már tudjuk, hogy egy talpmasszázzsal az elnehezedett lábérzés elmulasztható, és, hogy jó közérzethez juthatunk egy talpmasszázs után, de ha még nem voltál ilyen típusú masszázson, akkor biztos, hogy felmerül benned a kérdés, ami az ismerőseimnek is fel szokott merülni, hogy pontosan hogyan is történik egy talpmasszázs. Amikor én voltam a szalonban, akkor a talpmasszázs során a masszőr a talp egész területét óvatosan, gyengéden masszírozta, majd pedig amikor már ebből a gyengéd átnyomkodásból kiderült, hogy hol vannak a csomók és a görcsök a lábamban, akkor ezeket a problémás területeket vette célba egy sokkal alaposabb átdolgozással. Az első alkalomnál én magam sem tudtam, mire számítsak, nem gondoltam volna, hogy ezeknek a pontoknak az átdolgozása után olyan frissnek és üdének fogom érezni magam, ahogy arról sokat olvastam.

A talpmasszázs során megtudtam azt, hogy az ilyen problémás területeknek a kezelése fokozza a vérkeringést, ami szintén hozzájárul a jó közérzet javításához. Az aktuális árak a talpmasszázs árak oldalon megtekinthetők. Itt az árak mellett pontosan el lehet azt is olvasni, hogy kinek ajánlják elsősorban ezt a típusú masszázst, illetve vendég véleményeket is lehet találni az oldalon.

A profizmus és a tiszta szalon mellett számomra nagyon fontos a személyes kapcsolódás is, ami itt azonnal létrejött. Nagyon kedves és barátságos mindenki a szalonban, mindig nagyon pozitív élményeket szerzek, amikor náluk járok.