Talán idős vagyok, de lélekben még fiatal!

Én vagyok a legidősebb a cégnél, de hála a jó égnek a gondolkodásom eléggé fiatalos maradt, így eléggé vidáman tudom látni az életet. Nem vagyok az a fajta, akinek a kikapcsolódás már csak annyit jelent, hogy elmegy egy wellness szállodába és csak pihen, hiszen egy wellness nekem nem adja meg azt, amire szükségem van. Én szeretek sportolni és aktív programokban részt venni, és nagyon remélem, hogy ez még sokáig így fog maradni. Persze ezért keményen meg is kell dolgoznom.

Ezért is örültem neki, mikor a cégnél a vezetőség előállt azzal az ötlettel, hogy a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ weblapján keresztül megszerveznek nekünk egy jó kis csapatépítést a Balatonon. Alig vártam, hogy megmutassam a fiataloknak, hogy leszek annyira jó a sárkányhajózásban, mint ők!

Elérkezett a nagy nap, és elutaztunk Siófokra. A szervezők igazán kitettek magukért, hiszen már minden elő volt készítve a számunkra. Három csapatot alkottunk és a szabályok egyszerűek voltak: a gyorsabb csapat nyer.

Ez egy több fordulós verseny volt, és életem egyik legjobb óráit tudhattam magam mögött, miután végeztünk. Annak külön örültem, hogy az én csapatom nyerte a versenyt!

A cég egy igencsak gondokkal teli időszakon van túl, így ez most igazán ráfért mindenkire.

Másnap, mikor bementünk dolgozni, azt éreztem, hogy a munkahely egy sokkal produktívabb hellyé vált, mint előtte. Bizony igaznak tűnik az, hogy a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ olyan lehetőségeket biztosít, melyekkel a munkahelyi kapcsolatok szorosabbá tehetőek.