Szülinapi wellness partin szelfigépet láttam

Nagy meglepetésemre az egyik barátom nem egy szimpla születésnapi bulit tartott otthon, hanem egy wellness szülinapi partit rendezett meg. Azt mondta, hogy egy olyan bulit szeretne, ahol mindenki jól érzi magát, de közben ki is kapcsolódik, pihen a teljes kiszolgálásnak és a wellnessnek köszönhetően. Egyből azt gondoltam, hogy ez nagyon izgalmas bulinak ígérkezett.

Már napokkal előtte sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mire lehet majd számítani. Persze biztos voltam benne, hogy a kibérelt wellness részleg fel lesz majd díszítve, és ugyanúgy lesz majd születésnapi torta az ünnepeltnek, mint más szülinapi partin is, de amit ott találtam, az még számomra is teljes mértékben újdonság volt.

A wellness részleg egyik sarkában egy dobozt láttam, ami előtt az ott lévő emberek már a megérkezésemkor mosolyogva, vidáman pózoltak, mindezt különböző kalapokat, bajuszokat felvéve. Azon gondolkodtam, hogy kellett valamilyen jelmezt hozni és egy tükörben nézik magukat, de ahogy közelebb mentem, kiderült számomra, hogy ez a doboz egy fényképezőgépet rejt, valamint egy nyomtatót is, mivel a képeket az elkészítése után azonnal ki is nyomtatja. Teljesen ledöbbentem, még nem láttam ilyet. Meg is kerestem gyorsan a barátomat, kértem, meséljen már erről a dobozról, pontosan mi ez, honnan szerezte, mert irtó klassznak találom.

Mesélte, hogy a https://selfiegep.hu weboldalról rendelte ezt a szolgáltatást. Adott időintervallumra lehet kibérelni magát a Selfie gép fotóautomatát. Ő egy nyolc órás intervallumra bérelte ki a gépet, mivel egy igazán hosszú születésnapi partit tervezett, de mondta, hogy lehet ennél rövidebb időre is bérelni a szelfi gépet. Arra a kérdésemre, hogy ő hogy találta meg őket, azt mondta, hogy a céges partijukon ismerte meg a céget, ott már használtak egy rendezvényen szelfi gépet, és amikor a születésnapját szervezte, nem is volt kérdés számára, hogy egy ilyet a saját bulijára is kell szerezni, és mivel nem kerül olyan sokba, nagyon megéri egy szülinapi partin is meglepni ezzel a vendégeket, hiszen így mindenkinek nagyon emlékezetes lehet a születésnap. Mondta, hogy majd nézzem meg a fotópapírt, amire kerül a fotó, mivel a fotó papírjára kérte a nevét, és azt, hogy születésnap, valamint a dátumot, így mindenkinek a fotójára rákerült ennek a kis bulinak az emléke.

Kérdeztem arról, hogy vajon mennyibe kerül egy fotó nyomtatása, mert az oké, hogy bérelte a gépet, de nyilván fizetni kell az elkészített fotókért is, és egyáltalán, hogy tudja ezt koordinálni, annyira béna lehet az a szitu, amikor majd szólnak, hogy bocsi, nincs több képre lehetőség. Erre a felvetésemre csak nevetett, és mondta, hogy a bérlés magába foglalja a fotó elkészítése mellett a fotó nyomtatását is, ráadásul korlátlan mennyiségben, így nagyon kifizetődő a https://selfiegep.hu oldalról a selfie gép bérlése. Nagyon meglepődtem azon, hogy nincs semmilyen fotó limit, ez nagyon klassz megoldás így és tényleg nagyon gazdaságosnak tűnik nekem is.

Azt is mesélte, hogy a fotók nemcsak papíron lesznek elérhetők, hanem digitálisan is elkészülnek, így ő majd meg fogja kapni ezeket a digitális fotókat, és így neki is egy örök emlék lesz az, ahogyan a vendégek a fotóautomata előtt fotózkodtak.

Az árak egységesek, ami azt jelenti, hogy hétvégére, hétköznapra, illetve ünnepnapokra is ugyanezek az árak érvényesek. Egyedül csak a szilveszter éjszakára nem érvényesek az oldalon feltüntetett árak. Vidékre kedvező kilométer díjakat számolnak el kiszálláskor, így még a kiszállásért sem kellett sokat fizetni.