Megoldás a nehéz virágföldes zsákok cipelésére

Nagyon stresszes időszakon voltunk túl egy barátnőmmel, úgyhogy megegyeztünk abban, hogy elszökünk az egyik hétvégén egy rövid wellnessre, hogy kiengedjük kicsit a gőzt. Nagyon gyorsan találtunk is az ízlésünknek megfelelő hotelt, amit le is foglaltunk. Igazán pihentető néhány napot töltöttünk ott, ami több szempontból is hasznos volt. Egyrészt kicsit feltöltődtek az energiatankaink, másrészt nagyon jó kis eszmecserét folytattunk le a barátnőmmel, ugyanis mindkettőnknek nagy szenvedélye a kertészkedés, azon belül is a virágok.

Épp ecseteltem a barátnőmnek, hogy mennyire nem szeretem, amikor egyszerre fogy el minden, már pedig ez általában így szokott lenni. Akkor például a virágföld fogyott el, pont az, amiből a legnehezebb többet hazacipelni egyszerre. A közeli virágboltban szoktam vásárolni földeket, de mindig macerás a hazaszállításuk. Ekkor dobta be a barátnőm mentő ötletet, ugyanis azt mondta, hogy nem érti, mit szenvedek ezzel a hazacipeléssel, ő mindig a gazdabolt.hu-ról rendel. Nagyon széles a választék, az ember szinte biztos, hogy megtalálja azt a dolgot, amit éppen keres. Mivel ráértünk, rá akartam keresni az interneten az oldalra, hogy kicsit jobban megnézhessem magamnak. A virágföldeknél láttam, hogy a kaktuszföldtől kezdve az orchidea virágföldig tényleg mindenféléből van a weboldalon, ráadásul elég nagy kiszerelésűek. Ez alapjáraton gondot jelentene, mert nagyon nehezek ezek a zsákok, és mivel sajnos nem vagyok egy erőgép, igen nehezen tudom megemelni őket. Nos, a gazdabolt.hu oldalán nem kell ilyen problémával küzdenünk, ugyanis itt kérhetjük a rendelést kiszállítással is. Ha esetleg valaki nem így szeretne vásárolni, akkor sincs semmi gond, ugyanis lehetőség van személyes átvételre és csomagpontra való szállításra is. Nekem megérte az a plusz néhányezer forint a házhoz szállításért, ha nem kell megszakadnom a zsákok nagy súlya alatt.

Tisztában voltam vele, hogy ez egy jó és megbízható bolt, hiszen a barátnőm visszatérő vásárlójuk, ennek ellenére én sosem merek rögtön előreutalással fizetni egy olyan helyen, ahonnan előtte még nem vásároltam. Kicsit aggódtam, mert sokszor futottam bele olyanba, hogy csak bankkártyával vagy utalással lehet fizetni, de nem a gazdabolt.hu-n! Itt ugyanis van lehetőség utánvéttel való fizetésre, ebben az esetben a futárnak kell kiegyenlíteni a tartozásunkat, amikor meghozza a csomagot. Miután leadtam a rendelést, maradtam kicsit még az oldalon nézelődni, ami azért meglepő, mert ilyet sose szoktam csinálni. Mindig a lehető leghamarabb elhagyom azt az oldalt, ahonnan vásárolok, nehogy megtetsszen még valami és csak a pénzemet költsem. De a Gazdabolt weboldala egyszerűen annyira meggyőzött, hogy muszáj volt még kicsit körülnéznem a kínálatban. Így keveredtem a Szaktanács lapra, ahol igazi kincsesbányára leltem. Ugyanis ezen a lapon szakértők tanácsait lehet olvasni különböző témákban a növénytermesztés területén, és a gondokkal küzdő személyek kérdéseit válaszolják meg a legjobb tudásuk szerint. Én már kapásból egy csomó olyan információt olvastam, amit vagy nem tudtam vagy a korábbi problémáimra magyarázatot jelentett, így aztán nagyon jó kedvre derültem.

Azt is megtudtam, hogy két üzletük is van Szigetszentmiklóson, és megfogadtam, hogy ha legközelebb arra járok, mindenképp betérek az egyikbe. Hiszen ha a weboldaluk ennyire profi, akkor a boltjuk is biztosan nagyon felszerelt. Az biztos, hogy sosem gondoltam volna, hogy egy wellness alkalmával fogom megkapni azt a tippet, ami később segíteni fogja a kertészkedő tevékenységemet. Már pedig a barátnőm éppen ezt tette, amiért nagyon hálás leszek mindig is neki.