Meglepő helyen kaptam tippet az energetikai tanúsítvány megszerzéséhez

Minden hónapban egyszer elmegyek wellnessezni valamelyik közeli fürdőbe. Amikor az egyik medencében úszkáltam, meghallottam, hogy a közelemben éppen az energetikai tanúsítvány a beszéd téma. Egy kicsit füleltem és hallottam, hogy egy olyan cégről beszélnek, aminél könnyedén és gyorsan lehet megfelelő energetikai tanúsítványt szerezni. Pár perc hallgatózás után rá is kérdeztem a dologra.

Az úr, aki beszélt az energetikai tanúsítvány megszerzéséről, kedvesen bemutatta nekem az e-tanusitas.eu szolgáltatásait. Elmesélte, hogy ez a cég garantáltan a legjobb áron készíti el a szükséges energetikai tanúsítványt. Ha valahol mégis jobb árat kínálnak, akkor azokkal a költségekkel fogják elkészíteni. Már ez is nagyon szimpatikus volt, de az öreg folytatta az e-tanusitas.eu munkásságának szemléltetését. Beszámolt róla, hogy az ország bármely területén vállalják az energetikai tanúsítvány kiállítását. Emellett a hatékony munkamegosztásnak köszönhetően tényleg gyorsan dolgoznak, akár 24, sőt esetenként 12 órán belül eljuttatják hozzánk a kért dokumentumokat.

Számomra ez azért volt érdekes mert készültem eladni a nagynéném házát, amit a halála után rám hagyott. Azt tudtam, hogy mindenképpen kell energetikai tanúsítványt készíttetni az eladáshoz, csak azt nem tudtam, hogy hol csináltassam meg. Igazán örültem, hogy meghallottam ezt a beszélgetést mert így már volt egy jó tippem az energetikai tanúsítvány megszerzéséhez.

Energetikai tanúsítvány könnyen és gyorsan

Amikor hazaértem megnéztem az e-tanusitas.eu weboldalát, hogy tényleg teljes képet kapjak a szolgáltatásaikról. A honlapjuk igazán megnyerő volt, szimpatikus volt a felhasználóbarát kialakítás. Megnéztem az árakat, amik valóban méltányosnak tűntek. Rövid olvasgatás, nézelődés után úgy döntöttem, hogy náluk fogom elkészíttetni az energetikai tanúsítványt a nagynéném házához. A honlapon feltüntetett lépéseknek megfelelően felhívtam őket, hogy minél előbb elkezdődhessen a folyamat. Megbeszéltük az energetikai tanúsítvány kiállításának részleteit, illetve megadtam a szükséges adatokat. Továbbá egyeztettünk egy időpontot a helyszíni felméréshez is.

A szakértő a megbeszélt időpontban érkezett meg a házhoz, hogy elvégezze a szükséges vizsgálatokat. Elmondta, hogy az adatokat majd továbbítja az irodába, ahol a szükséges számításokat elvégzik és elkészítik az energetikai tanúsítványt. Az utolsó lépés pedig, hogy elküldik a dokumentumokat a futárszolgálattal az általam megadott címre.

Ahogy ezt így elmondta, az egész folyamat valóban egyszerűnek és gördülékenynek tűnt. És tényleg nem kellett sokat várnom a dokumentumokra. A felmérést követő napon már kaptam is az értesítést, hogy a futárszolgálatnál vannak a papírok. Nagyon örültem, hogy a véletlennek köszönhetően megtaláltam az e-tanusitas.eu szolgáltatását és ilyen könnyen el tudtam intézni az energetikai tanúsítvány megszerzését.