Innen rendeltem az új bőr pénztárcámat – és imádom!

A hétvégi wellness sajnos elmaradt, mert a barátnőm beteg lett és lemondta az összejövetelt, úgyhogy egyedül gubbasztottam a kanapén helyette. Egyedül nem akartam kimozdulni sehova és végül ez lett a szerencsém – ugyanis a nagy gubbasztás közepette találtam egy oldalt, ahonnan aztán egy szuper bőr pénztárcát rendeltem magamnak – ami már megis érkezett azóta. Ez volt a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldal.

Nem tudom, hogy ti mennyire vagytok oda az öltözködésért, meg hogy minden passzoljon mindenhez, de én tulajdonképpen megőrülök ezért. Hogyha látok egy új oldalt, ahol gyönyörű, bőrből készült darabokat lehet kapni jó áron, akkor teljesen felpörgök és addig keresgélek, míg ki nem választom az igazit, ami tényleg nagyon tetszik onnan és meg is rendelem. Hát, a hétvégén is megrendeltem a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca -ról egy gyönyörű fekete női bőr pénztárcát.

Egyrészt, nagyon jó áron sikerült hozzájutni, mert alig volt több 10 ezer forintnál, ami egy ilyen darab esetében nagyon extrának számít – hiszen eredeti bőrről van szó. Másrészt pedig annyira különleges volt a rajta lévő mintázat, hogy rögtön megakadt rajta a szemem. Mondjuk ez nem volt egyedi eset, mert körülötte is annyira különleges darabok voltak, hogy igazán nehéz volt a választás. A cipomarket.hu nagyon magasra tette a lécet nálam, pedig én azért eléggé otthon vagyok pénztárcák terén.

Hasonló volt a helyzet, amikor oda tévedtem a cipő kínálatukra. Egyszerűen minden olyan márka, amit valaha kedveltem, hordtam és elégedett voltam vele, az ott van helyben. Mármint az internetben, helyben.

Úgyhogy ha szeretnétek egy helyen megvásárolni minden minőségi terméket, legyen szó cipőről vagy pénztárcáról, akkor ajánlom nektek a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalt.