Egy jó kis wellness hétvége volt, mikor autókról beszélgettünk

Szeretek új dolgokkal megismerkedni, hisz így én is többé válok. A párommal és barátainkkal rendszeresen járunk welnessezni, általában hétköznap is ki tudunk szakítani olykor két-három napot, mikor felkeressük az ország valamelyik wellness hotelét. Ilyenkor jókat beszélgetünk olyan témákról is, melyekhez én nem igazán értek. Ilyen például az autószerelés.

A párom barátja autószerelő, a legutóbb pedig nagyon sok mindent mesélt a motorolajokról. Bevallom, én korábban azt sem tudtam, hogy mit jelentenek az egyes számok az olaj flakonján, de mára már kiokosodtam. Olaj választó – ezt mondta elsőként, hisz nagyon fontos, hogy az autóba a megfelelő olaj kerüljön. Ezt pedig így tudjuk megállapítani és bizony még az autószerelők is előszeretettel használják az olajwebshop.hu olaj választóját.

Az olaj választó működése egyszerű, csak be kell írni az autó típusát, és néhány másodperc múlva már látszik is az eredmény. Ezeket az olajokat persze meg is lehet vásárolni az olajwebshop.hu webáruházban. Az olaj és az olajszűrő cseréje egyébként nagyon fontos, nem érdemes elhanyagolni, hisz ha nem cseréltetjük ki, akkor bizony a motor is károsodhat. A motorolajoknak egyébként rengeteg fajtája van, ezért is érdemes felkeresni az olaj választót az olajwebhop.hu webáruházat. Míg régen az olajok alig két százalékban tartalmaztak adalékanyagokat, addig ma már ezek aránya eléri a húsz százalékot. Az olaj alapja mindig a bázisolaj, azonban ez nem feltétlenül jelent ásványi olajat, egyre gyakoribban a félszintetikus és szintetikus olajak.

Hát legutóbb ilyen információkkal gazdagodtam a wellnessnapokon, de van még téma, ami nagyon érdekel.