Egy jó autógumival megnyugtatóbb a wellness is

A családommal rendszeresen jártunk wellnessezni, mikor még gyerek voltam. Nem volt olyan sok pénzünk, de valahogyan anyukámnak mindig sikerült megtalálni azokat az ajánlatokat, amik nagyon kedvezőek voltak. Így az iskolai szünetekben mindig valami új élménnyel gazdagodtam és a családomhoz is közelebb kerültem. Persze nem minden kaland volt ennyire fekete-fehéren jó. Az olcsó wellness jegyeknek az a hátránya, hogy néha kap az ember egy olyan helyet, ahol semmi sem fog működni.

A városra már nem emlékszem pontosan, ahol jártunk, de tisztán látom még mindig azt a pillanatot, mikor apukám belépett az élményfürdőbe. A kialakítása szép volt, egy probléma volt csak: nem volt meleg víz.  Ez még a zuhanyzásnál nem lett volna akkora gond, de mikor kiderült, hogy a medencék vize is jéghideg, akkor már érthető volt az elégedetlenségünk. Nem is maradtunk túl sokáig.

Persze a wellnesses kirándulások egyik kimaradhatatlan kelléke volt az autó. Sok kedves emlékem kötődik az autóval való utazáshoz. Most pedig már nekem is volt saját autóm, amit rendszeresen karban is kellett tartani. A legnagyobb bajom mindig a gumik cseréjével volt. Egészen addig, amíg az egyik autóőrült barátom bemutatta nekem a gumi diszkont hu nevű oldalt, ahonnan mindent be tudtam szerezni a jövőben.

Ritkán szoktam interneten vásárolni, úgyhogy egész nagy kétségekkel léptem fel a gumi diszkont hu oldalára. Nem az oldalban voltam bizonytalan, hanem a saját képességeimben. Mikor azonban megláttam a gumi diszkont hu kezdőlapját, egészen meg tudtam nyugodni. Tetszett a narancssárga szín és az, hogy nem volt túlbonyolítva az oldal. Így egy olyan kezdő felhasználó is könnyen ki tudott igazodni rajta, mint én. Szerintem még soha nem volt olyan élményem, hogy felléptem egy internetes boltra és mindent át tudtam látni.

Természetesen ez csak egy kis része volt az élménynek. A legfontosabb az volt, hogy bőséges választéka legyen. Mindenkinek megvan a kedvenc autógumi márkája és nem szeret másfélét venni. A felül található menüt használva, gyorsan átléptem arra a részlegre, ahol autógumikra tudok rákeresni. Az autógumi kereső rendkívül sokoldalú volt, egyáltalán nem számítottam ilyenre. Meg tudtuk adni például egész részletesen, hogy milyen mérete van az autónk kerekének. Ha ez azonban nem lett volna elég, akkor le tudtuk szűkíteni a találatokat csak nyári- vagy téligumira, de még négyévszakosra is. Ezen kívül pedig az autónk fajtáját is ki lehetett választani, úgyhogy nem számított, hogy személyautónk, vagy terepjárónk, esetleg kisteherautónk van, rögtön megkaphatjuk azokat a találatokat amik a mi igényeinknek felelnek meg.

A másik nagy segítség még az volt, hogy be tudtuk állítani, hogy a keresett gumiból legalább 4 elérhető legyen. Így, ha teljes cserét csinálunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz kellemetlen meglepetésünk. A választékra pedig nem lehetett semmilyen kifogásom. Volt a kedvenc márkámból, úgyhogy emiatt már automatikusan nagyon megtetszett a gumi diszkont hu oldala. A legfontosabb azonban az volt nekem, hogy rendelést könnyen le lehessen bonyolítani. Nem panaszkodhattam erre sem. Attól függetlenül, hogy nagyon ritkán vásárolok interneten, itt pár perc alatt le tudtam bonyolítani a rendelést. Egyszerűen csak ki kellett választanom a számomra megfelelő gumikat, majd megadtam a szállítási adataimat. Végül már csak a fizetési mód kiválasztása volt hátra és kész is voltam az egésszel. Ilyen könnyedén még sosem tudtam lecserélni az autógumimat.