Dugulás volt a wellness panzióban, de hamar érkezett a segítség

Nemrég hatalmas fába vágtunk a fejszénket, megnyitottuk ugyanis a mi kis wellness panziónkat. Ne egy hatalmas hotelt képzeljenek el, itt mindössze 10 szoba várja a látogatókat. Pontosan az is volt a célunk, hogy egy kedves, családias helyet alakítsunk ki. Az ötlet onnan jött, hogy mi is pontosan ezeket a helyeket keressük, mikor nyaralni, pihenni, wellnessezni indulunk. Úgy gondoltuk, hogy mivel a környékünkön még nincs ilyen panzió, ezért nyitunk egyet. Persze ez nem egy egyszerű és rövid folyamat volt, de a vége igazi sikertörténet. Legalábbis most úgy tűnik.

Persze mindig vannak megakadások, olyan problémák, melyek gyors megoldást kívánnak. Mi is beleszaladtunk egy ilyenbe, de hála a vizszereles.net profi csapatának, hamar meg is oldódott a probléma. Ami egyébként a konyhán keletkezett. Igen, jól sejtik, dugulásról van szó. Persze először megijedtünk, hogy majd be kell zárnunk, hogy a szép konyhánk majd szét lesz verve, miközben a pénztárcánk csak apad és apad, a kiadások megvannak, a bevételek meg nincsenek hozzá. A rémképekből a párom szakított ki, aki azt mondta, hogy azonnal hívjuk fel a vizszereles.net csapatát, hisz ők akár egy-két órán belül is a helyszínre jönnek és megkezdik a probléma feltárását. Nagyon megörültem ennek, hisz így volt esélyünk arra, hogy ne okozzon fennakadást a működésben a dugulás.

Abban biztosak voltunk, hogy nem fogunk ilyen-olyan házi, vagy épp internetes megoldásokhoz folyamodni. Ütöttük már meg a bokánkat ilyen tanácsokkal, a panziónk konyháját nem szerettük volna kockára tenni. A dugulásnál pedig a házi megoldások nem sokat érnek, sőt, akár még károkat is okozhatunk a rendszerben. Például ha olyan keveréket töltünk a lefolyóba, amitől azt várjuk, hogy majd feloldja a dugulást, lehetséges, hogy pont az ellenkezője fog történni, és a dugulás megköt. Ilyenkor pedig a szakemberek számára is nagyobb feladat lesz megoldani a problémát. Másrészt keletkezhetnek olyan mérges gázok, melyek akár az egészségünket is veszélyeztethetik. Szóval semmiképp nem tanácsolom én magam sem senkinek, hogy ilyen dolgokkal próbálja elhárítani a dugulást. Hívjon inkább szakembert.

A vizszereles.net szakemberei profi eszközökkel és több éves szakértelemmel végzik feladatukat. Nagynyomású pumpát használni, profi duguláselhárító spirált, WOMA csatornatisztító berendezést. A dugulást pedig kamerával térképezik fel. Sokan vallják magukról, hogy profi szakemberek, azonban sem megfelelő eszközökkel, sem megfelelő tudással nem rendelkeznek. Az ilyen emberek ugyan látszólag megoldhatják a problémát, de valószínűleg ez a megoldás csak látszat, olykor akár kárt is okozhatnak a rendszerünkben. Ezért válasszunk olyan szakembereket, akik garanciát vállalnak az általuk elvégzett munkára. Mint amilyenek a vizszereles.net szakemberei.

Akik akár egy-két órán belül is házhoz jönnek, ha sürgősen beavatkozást kíván a helyzet. Persze vannak olyan taktikák, melyek segítségével elkerülhetjük a dugulást, de hiába az odafigyelés, teljesen nem tudjuk elkerülni, kiszűrni. Erről már a vizszereles.net szakembereivel beszélgettem, mikor elkezdték feltérképezni, hogy hol is van a dugulás a konyhán. Azt mondták, hogy nagyon fontos, hogy használjunk szűrőt a lefolyóban és figyeljünk arra, hogy hogy folyik le a víz a lefolyóban. Az, ha lassabban folyik le, bizony már dugulást jelez. Hisz a dugulás hosszú idő alatt, lassan alakul ki, nem hirtelen. Érdemes tehát figyelni a lefolyás sebességét, és ha rendellenességet tapasztalunk, felkeresni a vizszereles.net szakembereit. Az is fontos, hogy az ételmaradékot ne tömködjük a lefolyóba és hogy az általunk használt mosogatószer oldja a zsírt, hisz a dugulás sokszor a fel nem oldott zsírból alakul ki. A vizszereles.net szakembereit pedig bármikor elérhetjük, ha problémánk adódik. Legyen szó akár dugulásról, akár csőtörésről, akár víz- vagy fűtésszerelési feladatokról.