Csiganyálas arckrém a wellnessben

Valljuk be, néha mindenkire ráfér egy kis pihenés, feltöltődés a dolgos hétköznapok közben vagy után, mielőtt teljesen belefásulna a mindennapok mókuskerekébe: ezen megfontolásból én is mindig igyekszem megtalálni a lehetőségeket egy kis pihenésre. Erre számos lehetőség van: akár otthon, akár a természetben, de sokan szeretünk elutazni messze külföldre vagy akár belföldön is egy-egy wellnessbe, hiszen mindegyiknek megvan a maga szépsége, előnye. Legutóbb én magam is egy wellnessközpont mellett döntöttem: ha okosan nézelődik az ember lánya, borzasztóan jó ajánlatokat lehet kifogni például last minute…

Egy nagyon kellemes hétvégét sikerült ott eltöltenem, és szuper, hasznos információkkal is gazdagodtam ám! Ha már ott voltam, természetesen nem apróztam el az ott töltött időt és amit lehetett, azokat a szolgáltatásokat ki is használtam – hiszen ki tudja, mikor megyek vissza legközelebb? Így esett, hogy a hagyományos jakuzzin, szaunán és egyéb hasonló elemeken kívül bátran próbáltam ki más lehetőségeket is: ilyen volt a csiganyálas arckezelés is, ami megdöbbentően jónak bizonyult az előzetes elvárásaimhoz képest. Annyira bevált, hogy magam is szerettem volna ezt otthon alkalmazni, de értelemszerűen nem szándékoztam otthonra csigafarmot telepíteni, így az arckezelést végző hölgy szerint egy jó csiganyálas arckrém lenne számomra a tökéletes választás, konkrétabban a Florence BIO csiganyál arckrém. Azt mondta, ő maximálisan ajánlja, ő is ezt használja otthon és szokta ajánlani az ismerőseinek is, mert a krém bio, természetes összetevőkből áll, minden összetevője csak ápol, de nem allergizál: a csiganyál és teljesen tiszta hialuronsav teszi ki az összetevők nagy részét, így nagyon magas hatásfokot is biztosít a használó számára. Egyéb összetevői a shea vaj, argánolaj, goji bogyó kivonat, jojoba olaj, a híres aloe vera és damaszkuszi rózsavíz – hát őszintén, ha nem lenne benne csiganyál, akkor nagyjából még meg is fürdenék benne… És hatalmas pluszpont, hogy mint kiderült, nem csak, hogy minden bio benne, de még a csiganyálat is teljesen kíméletesen nyerik le az éticsigákról Olaszországban, Róma mellől!

Ahogy alkalmam nyílt rá, meg is kerestem a webáruházat és a terméket: természetesen másokat is forgalmaztak, az oldalon lévő nyilvános vélemények alapján minden termékük nagyon hatékonynak bizonyult a vásárlóknál. Jómagam természetesen céltudatosan a csiganyálas arckrém rendelésével kezdtem, hogy kipróbáljam az áruházat és első kézből meggyőződjek a forgalmazott termékek minőségéről – bár a hirdetett, 30 napos pénzvisszafizetési garancia is nagyon kecsegtetőnek és bizalomgerjesztőnek tűnt, így hát megrendeltem a vágyott krémet, amely – a honlap ígérete szerint is – 2 napon belül nálam volt; a kipróbálásával sem vártam sokat.

És hát mit is mondhatnék? A csiganyálas arckrém valóban csodákra képes! Ahogy a wellnessben, ennek is nagyon hamar kezdtek megmutatkozni az áldásos hatásai: a különböző, főleg nap okozta bőrproblémáim látványosan kezdtek eltűnni, az arcom sokkalta szebbé vált, szépen folytatta a wellnessben elkezdett folyamatot. Az alapvetően száraz arcbőröm is sokkal hidratáltabbá vált, elmúltak azok a problémák is, amelyeknek a bőrszárazság volt az oka. A szállítás is gyors volt, a webáruház könnyen kezelhető, a termék maga egy álom – biztosan újrarendelem még, valószínűleg más termékekkel együtt – legyen csak meg az az ingyen szállítás… merthogy ilyen lehetőség van, ráadásul nincs is olyan magasan ennek a limitnek az értéke, nem kell érte felvásárolnom érte a fél webshopot.

De tudjátok mit? Igazából még akkor is megérné, mert ha minden termékük olyan szuper mint a csiganyálas arckrém, akkor higgyétek el, minden pénzt megér!

csiganyálas arckrém