Bioco vitaminokkal az éves betegség ellen

A barátainkkal minden évben el szoktunk menni karácsony és szilveszter között egy wellness pihenésre, ahol igyekezzük az év fáradalmait kipihenni. Mindig máshova megyünk, hisz a változatosság gyönyörködtet. Igen ám, de ezzel az az egy gond, hogy szinte minden évben én is és a barátnőm is úgy megbetegedünk, hogy betegszabadsággal kezdjük az újévet. Ezen egy ideig jót nevettünk, mára azonban roppant idegesítő lett. El is határoztam, hogy elkezdek vitaminokat szedni jóval az éves wellness előtt. A Bioco vitaminjaira esett a választásom, mert korábban már hallottam róluk, és elég jók voltak a vélemények összességében, továbbá a biocity.hu oldalát is ismertem. Mivel ez a megbízható webáruház árulja, gondoltam, ez már elég bizonyíték a jó minőségre.
Így is tettem, és láss csodát, az év végi wellness után kutya bajom se volt. A barátnőm szokás szerint teljesen lebetegedett, és hitetlenkedve kérdezgetett, hogy én hogy csináltam, hogy egészséges maradtam.

Erre azt válaszoltam, hogy mi sem egyszerűbb, csak be kell írni a keresőbe, hogy Bioco vitamin rendelés, és ki is fogja dobni a biocity.hu oldalát, ahonnan én mindig beszerzem a termékeket. Mivel tudom, hogy a barátnőm szívügyének tekinti a magyar vállalkozások támogatását, boldogan meséltem neki, hogy ez egy 100%-ban magyar márka. Erre az volt a válasza, hogy már így látatlanban is szimpatikusak neki. Így elsőre kezdésként a Bioco 500 mg-os C-vitamin rágótablettáját ajanlottam neki, mert tudtam, hogy problémái vannak a nagy kapszulák lenyelésével. Úgy kell letuszkolni a torkán, mint egy kiscicának. Ám ennél a vitaminnál nincs ilyen gond, a narancsízű rágótabletta könnyedén szétrágható, és még kellemes az íze is a jó hatásai mellett. A C-vitaminnak nagyon sok hasznos hatása van, például hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, csökkenti a fáradságot, és védi a sejteket is az oxidatív stresszel szemben is. Úgy gondoltam, elsőre többet nem is ajánlok, mert még a végén a barátnőm megijed az egésztől, és túl korán beadja a kulcsot a lelkesedése. Ám legnagyobb meglepetésemre ez közel sem volt így, sőt kifejezetten lelkes lett, és kérte, hogy meséljek meg, milyen hasznos vitaminokat lehet rendelni a biocity.hu-ról.

Nem tudtam, hogy hogyan vezessem fel finoman, úgy, hogy a barátnőm ne sértődjön meg, de úgy gondoltam, hogy neki jót tenne az is, ha szedne ginkgo biloba készítményt is. Ugyanis mostanában egyszerűen borzalmas a memóriája, nagyon sok mindent elfelejt, főleg olyanokat, amiket aztán nagyon nem kéne.  Úgy voltam vele, hogy végül is régóta barátnők vagyunk, csak nem fog megsértődni, ha elmondom neki kedvesen a valóságot. Szerencsére tényleg nem volt ezzel semmi baja, sőt, ő is mondta, hogy mostanában azt vette észre, hogy feledékenyebb. A ginkgo biloba pont például erre a panaszra is hasznos, ugyanis serkenti az agyműködést, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, javítja a memóriát és a véráramlást is elősegíti.

Ugyan idáig eljutottunk, abban azonban nem voltam biztos, hogy a barátnőm tényleg meg is veszi-e ezeket a termékeket, mert hajlamos arra, hogy a fogához verje a garast még akkor is, ha az egészségéről van szó. Szerencsére itt erről szó sem volt, mert tényleg nagyon elege volt már abból, hogy az új évet mindig betegséggel kezdi. Azóta már ő is elkötelezett vitamin hívő, és lelkesen ajánlja az ismerőseinek, családtagjainak. Titokban büszke vagyok azért magamra, hogy valaki egészséghez közvetetten én is hozzájárultam a biocity.hu-ról rendelt vitamonik révén.