Anyukám ajándéka a családtól: varrógép és wellness hétvége

Az anyukám az egyik legfontosabb személy az életemben. Két testvéremmel igyekszünk mindent megadni neki, de így is lehetetlen meghálálni azt a sok jót, amit tőle kaptunk… Tudni kell ugyanis, hogy egyedül nevelt fel bennünket, így nem túlzás azt mondani, hogy az életét arra tette fel, hogy mi a lehető legkevésbé szenvedjünk hiányt bármiben.

Így nagyon izgatottak voltunk, amikor az 55. születésnapjára sikerült mindent úgy összeszervezni, hogy elvihessük őt egy meglepetés wellness hétvégére az ország egyik legszebb helyére. Nem is sejtette, hova megyünk! Amikor közeledtünk a célhoz, bekötöttük a szemét és úgy segítettük ki az autóból, hogy egyből a wellness hotelt és a csodás tájat lássa meg.

Nagyon örült a meglepetésnek, számunkra pedig nincs ennél nagyobb boldogság!

Egy új varrógéppel is megleptük, amivel megkönnyítjük a kedvenc hobbijának űzését. Akármennyit nézelődtünk a városunkban és online, a Varrógépgurunál jobb beszerzőhelyet nem találtunk, így rájuk esett a választásunk. Náluk a legmegbízhatóbb márkáktól találsz meg számos varrógép modellt megfizethető áron. Amikor felmentünk a honlapjukra, láttuk, hogy itt a varrógépeken felül vasalógépeket és szabászati gépeket is lehet vásárolni. A Varrógépguru – a honlapon megtalálható információk szerint – 22 éve elkötelezettek a ruhaipari gépek és az alkatrészeik forgalmazásával kapcsolatban. Náluk valóban minden van, amire egy varrást szerető személynek szüksége lehet, a weboldal kialakítása pedig nagyon praktikus, használata egyszerű és kényelmes, így a lehető legegyszerűbben tudjuk feltérképezni a kínálatot. További előnye a Varrógépgurunak, hogy nincsenek elköteleződve egy márka felé, így a legnagyobbnak mondható európai és ázsiai gyárak gépeit mind megvásárolhatjuk a webáruházban (például Brother, Singer, Siruba…).

Háztartási és ipari varrógépek közül számunkra könnyű volt a döntés, hiszen anyukánk ugyan régóta varr, de abszolút hobbiszinten és otthon, így az ennek megfelelő almenüből tudtunk válogatni a honlapon belül.

A választási megkönnyíti az, hogy több szempont alapján tudjuk sorba rendezni a találatokat. Ezért miután a háztartási varrógépek listáját nyitottuk meg, elsőként – az alapbeállítás szerint – a legjobbra értékelt termékeket láthattuk. Ezek egy-egy Brother típust takartak – interlock varrógép, alul-felül fedőzőgép, hímzőgép és “sima” varrógép is szerepelt a sorban. Mi egy olyan modellt választottunk, ami a varrási és a hímzési munkálatokban is anyukám segítségére lesz. A weboldal írja, hogy a csomagot pár napon belül a GLS szállítja házhoz, bizonyos összeghatáron felül teljesen ingyenesen (ez attól is függ, hogy háztartási vagy ipari gépet vásárolunk). Ez így is történt, maximálisan elégedettek voltunk a futárszolgálat munkájával is. Hát amikor még anyukám kibontotta a nagy dobozt… Nagy volt az öröm mindenki részéről! Igazán megbízható webshop a Varrógépguru, bátran ajánlom mindenkinek – nekünk bevált.