A wellnessben kapott nagyszerű ajánlás

A hétvégi kikapcsolódásunk alkalmával elmentünk egy kicsit lazítani, és wellnesseztünk egyet. Épp az egyik medencében beszélgettünk a barátnőmmel, amikor egy kedves, középkorú férfi lépett oda hozzánk és megszólított minket. Azt mondta, hogy hallotta amiről beszéltünk, és ő tudna ajánlani egy nagyon jó programot, ami segíthet az ismerősünk alkoholproblémájának leküzdésében. Mivel minden segítségnek örültünk amit kapunk ebben a témában, így szívesen meghallgattuk mit mond. A Felépülők nevű csapatot ajánlotta. Elmondása szerint az ő édesapjának már segítettek, így bátran meri ajánlani nekünk is.

Miután hazaértünk a lazításból, utána is néztem az interneten. Szembe jött velem ez a mondat: Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés. Itt már éreztem, hogy jó helyen járok. Megmutattam az oldalt a barátomnak is, akinek erre valóban szüksége volt. Elolvasott minden tudnivalót, mi ez a program valójában és hogyan nézne ki a közös munka.

Ahogy az oldalon is olvasható, ezen a programon ténylegesen csak olyan emberek tudnak részt venni, akikben az elhatározás elég erős. Hiszen csak ők fogják tudni letenni az alkoholt és fognak józan életet élni.

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról - komplex alkoholelvonó kezelés

Egy bentlakásos programról van szó, ami 28 napig tart. Ez idő alatt egy szilárd keretrendszer és napirend segít abban, hogy a vágynak könnyebben ellen tudjanak állni az ott lakók. 4-6 fős kis csoportokban foglalkozások is zajlanak, ahol a csoporttagokat gondosan megválogatják, hogy valóban csapatnak tudják magukat érezni, és össze tudjanak szokni. A 28 nap alatt a hozzátartozókkal is konzultálnak és előadásokat tartanak nekik. Mindezt azért teszik, mert tudják, hogy ők is fontos szerepet játszanak abban, hogy felépüljön valaki. Ez idő alatt, amit az ember itt bent tölt, megmutatják neki azt is, hogy milyen lesz a józan élet, felkészítenek erre mindenkit, így meglepetés sem fog már érni senkit sem.

Miután letelt a 28 nap, akkor sem engedik el a kliens kezét, hiszen ingyenes utógondozás veszi kezdetét, hogy a felépülés tartós maradhasson, és a mindennapokban is tudja tartani magát az ember. Illetve, ha segítségre van szüksége valakinek, akkor legyen kihez fordulni.

Tehát mi is kell ahhoz, hogy valóban változást tudj elérni, és fel tudj épülni?

Fontos, hogy legyen hajlandóságod a változtatásra, légy őszinte, hiszen előttük nincs szégyellni valód, főleg, hogy ezen korábban ők is átmentek már. Légy nyitott arra, amit ott kapni fogsz és akarj tenni is azért, hogy megváltozzon az életed. Ha ezek mind megvannak benned: hajlandóság, őszinteség, nyitottság, tenni akarás, és jelentkezel a Felépülők 28 napos programjára, akkor már egy nagyon jó úton tudsz elindulni.

Ha úgy gondolod, hogy valakinek egy ilyen program segítséget tudna nyújtani, vagy épp neked lenne rá szükséged, akkor ne várj tovább. A Felépülők ebben tudnak Neked segíteni: Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés. Hívd fel őket még ma!