A Prevenció Patika segítségével könnyebb a dohányzásról való leszokás

Azt mindenki megtanulja már gyerekként, hogy a dohányzás igen káros, még ha később nem is veszi komolyan. Én egy wellness hétvége során szembesültem vele, hogy bizony, a sok évnyi füstölés megtette a hatását, mikor a masszőr jelezte, hogy a koromhoz képest elég megviselt a bőröm. Elmondta, hogy mindenkire más hatással van a dohányzás, nekem pedig úgy tűnik, pont a bőrömet kezdte el fokozott ütemben elöregíteni. Ez egy kicsit elkeserített, de mondta, hogy ne csüggedjek, léteznek nagyon hasznos segédeszközök, amikkel lényegesen könnyebb a cigi letétele. Azt is elárulta, hogy ő is nemrégiben szánta rá magát, és a Prevenció Patika oldalán található Dohányzásról leszokás alkategória volt nagyon hasznos a számára. Na, gondoltam, ezt nekem is meg kell néznem!

A prevenciopatika.hu egy szegedi gyógyszertár webpatikája, és amit még lehet, azt országosan házhoz is szállítanak futárszolgálat segítségével. Összességében csak dicsérni tudom, mivel egy nagyon összeszedett és áttekinthető oldal, könnyedén megtalál bárki bármit, amit keres. És, ahogy azt már említettem, van külön Dohányzásról leszokás alkategória, ahol össze vannak gyűjtve mindazok a tapaszok, spray-k, rágók és tabletták, melyek gondoskodnak a felhasználó nikotin-utánpótlásáról a nehéz időszakban. Mert hát nem voltak illúzióim, tudtam, hogy nem lesz könnyű tízen év káros szokását csak úgy magam mögött hagyni. De itt jött a következő mázli, hogy Szeged környékén lakom és oda járok be dolgozni, szóval csak annyi volt a dolgom, hogy megrendelem azt, amire szükségem van, és elmegyek érte személyesen átvenni.

Sajnos egyéb lehetőség nem volt, mivel az új szabályozások értelmében ilyesmit nem lehet többé kiszállítással értékesíteni. Hogy miért, azt ne kérdezzétek, senki sem érti. De mindegy is, hiszen a Dohányzásról leszokás alkategória nagyon is a segítségemre volt, ugyanis eldöntöttem, hogy adok egy esélyt a szopogatótablettának. Rágózni nem szeretek, a tapaszt nem tudtam volna elviselni, az pedig milyen már, hogy az ember időről időre belesprickol a saját szájába. Még a végén azt hiszik, hogy beteg vagyok. Mindennek már vagy két hete, azóta sikerült megállnom, hogy rágyújtsak. Nem mondom, voltak és vannak is nehéz időszakok, de a tabletta nagyon hasznosnak bizonyult, és ha kifogyok, akkor bármikor vár a Dohányzásról leszokás alkategória a prevenciopatika.hu oldalán, és meg tudom rendelni az utánpótlást.