A bőrfeszesítő szérummal minden nap olyan, mint egy wellness hétvége

A párommal már 3 éve együtt vagyunk, és úgy döntöttünk, hogy ezt egy jó kis wellness hétvégével meg is ünnepeljük. Egy vidéki kisvárosban lakunk, ahol viszonylag jelentős a turizmus, ezért egész nagy a kínálat wellness hotelekből is. Ki is választottuk a helyet, és néhány héttel ezelőtt elmentünk erre a csodás hétvégére. Egyetlen olyan pontja volt ennek a néhány pihentető napnak, amikor nem éreztem felhőtlenül jól magam: mégpedig az, mikor belenéztem egy nagyítós tükörbe, és megláttam a szemem mellett a kicsi, hajszálvékony, de jól kivehető ráncokat. Teljesen kiakadtam, de szerencsére a párom le tudott nyugtatni. Azt mondta, hogy az ilyesmi teljesen normális, mindenkinél változó, hogy mikor jelenik meg, és hogy majd ha hazaértünk, kezdünk az ügyben valamit.

Így is lett: hazaérve komoly kutatómunkába kezdtünk, hogy megtaláljuk az öregedés első jeleinek tökéletes ellenszerét. A párom mondjuk nem győzte hangsúlyozni, hogy neki ötmillió ránccal az arcomon is ugyanúgy tetszenék, de persze ez engem nem igazán vigasztalt (mondjuk azért jólesett). A megoldást végül a Laumar InstanTENSE Plus nevű szérumban találtuk meg: ennek a szernek a hatása hihetetlenül jó, még én magam sem hiszem el, hogy milyen mértékben visszaszorította a kezdődő kis ráncaimat. Na de ne ugorjunk ennyire előre. Először is: véletlenül rátaláltam erre a weboldalra, miután átnéztem több másikat, amik közül egyik sem győzött meg. Ezen az oldalon azonban rögtön egy komoly ígéret állt: gyakorlatilag pillanatok alatt elérhető simább bőrt kínált, amely rendszeres használat mellett hosszú távon is eltüntetheti a ráncaimat. Ez persze túl szépnek hangzott, hogy igaz legyen – egészen addig, míg lejjebb nem görgettem, és meg nem láttam az első előtte-utána képeket. A fotók magukért beszéltek, de ez még mindig lehetett volna valami profi átverés, legalábbis én szkeptikusan (de titkon azért reménykedve) álltam hozzá.

Megnéztem tehát, hogy milyen összetevőket alkalmaznak a szérum készítésekor, amiért az ennyire hatékony. Mivel kettőnk közül inkább a párom ért a kémiához, odahívtam és megmutattam neki a számomra ismeretlen elnevezésű anyagokat. Egyébként szépen fel is volt sorolva a weboldalon, hogy melyiknek milyen hatásai vannak, tehát ezzel sem lett volna probléma, de én azért szerettem volna biztosra menni. A párom elismerően hümmögött, és azt mondta, hogy ez a szérum valószínűleg tényleg olyan hatásos, mint ahogyan azt hirdetik. Nekem se kellett több, máris görgettem tovább. Ekkor vettem észre, hogy nem csak képek, hanem videók is vannak feltöltve az oldalra bizonyítékként, ráadásul nem is kevés. A vevők is küldtek be képeket és videókat az ország minden szegletéből, és ezt látva már én is biztos voltam benne, hogy a Laumar InstanTENSE Plus fogja megoldani az én problémámat.

Meg is rendeltük a szérumot, egyelőre csak egy tubussal, kipróbálás céljából. Ha nem tetszett volna, illetve nem lett volna hatásos, megtehettem volna, hogy 30 napon belül visszaküldöm, és az árát is visszakaptam volna, tehát igazából nem volt veszítenivalóm. Maga a kiszállítás a weboldalon írottaknak megfelelően, villámgyorsan és ingyenesen történt: másnap már a kezemben is tarthattam az első, 60 napra elegendő tubusomat. Miután kipróbáltam, rögtön tudtam, hogy nem is az utolsót. A használata egyáltalán nem bonyolult, mondjuk én a legelső alkalommal egy kicsit túlzásba vittem a mennyiséget, de szerencsére a weboldal üzemeltetői előre gondoltak erre: sok más hasznos információ mellett le volt írva az is, hogy ilyen esetben mi a teendő.

Laumar InstanTENSE Plus

Ez két hete történt, azóta mindennap használom a Laumar InstanTENSE Plus szérumot. A ráncokat gyönyörűen eltünteti, mintha sosem léteztek volna, én pedig teljes nyugalommal élvezhetem a hétköznapjaimat, anélkül, hogy az arcom miatt aggódnom kellene. Amióta használom ezt a szert, az összes napom egy wellness hétvégének felel meg, hiszen minden reggel évekkel fiatalabbnak érzem magam. A ránc egyébként nem ciki, hisz mindenki életének a természetes része, de én azért szeretném még kiélvezni a fiatalos arcbőrömet, és letagadni egy pár évet. Ha Te is így vagy vele, akkor a Laumar InstanTENSE Plus-nál nincs is jobb választás!